چگونه یک اکانت تجاری اینستاگرام بسازید؟

در این مقاله آموزشی از وبسایت روپیک به این مسئله می پردازیم که چگونه صاحبان پیج ها بتوانند یک اکانت بیزینسی برای کسب و کار خود بسازند!
اکانت بیزینسی اینستاگرام چیست؟
قابلیت بیزینسی شدن اکانت های اینستاگرام در سال ۲۰۱۶ به اینستاگرام اضافه شد. وقتی این قابلیت به اینستاگرام افزوده شد اطلاعات زیادی را از کاربران، فالوورها و بینندگان نسبت به پیج کاری به صاحب پیج می دهد. اطلاعاتی مثل مقدار ایمپریشن یعنی تعداد بازدید فالوورها و حتی تعداد کسانی که در طول هفته و یا ماه های مختلف از صفحات اینستاگرام شما بازدید می کنند و خیلی اطلاعات دیگر که برای شما مفید خواهد بود.
اکانت های شخصی یا پرایوت همچین قابلیتی ندارند و دربارهٔ بازدید ویدئوها، بهترین و بدترین پست، ورودی هشتگ ها، ورودی اکسپلور و تعداد کامنت ها چیزی به شما نمی گویند. تمامی امکانات در اکانت بیزنسی اینستاگرام وجود دارد تا بتوانید عملکرد خود را تجزیه و تحلیل کنید.
این اطلاعات در روند تولید محتوا هم به شما کمک بسیاری می کند. حال این کمک به چه صورت است؟
شما وقتی پستی در اینستاگرام خود منتشر می کنید از طریق اکانت تجاری اینستاگرام متوجه میشوید مخاطب شما کیست، به چه چیزی علاقه دارد و در چه ساعاتی بیشتر فعالیت می کند؟ با استفاده از این قابلیت بیزینس اکانت اینستاگرام که اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد می توانید استراتژی بازاریابی محتوایی بچینید و فروش بیشتری را تجربه کنید.
حال که کمی درباره اکانت تجاری اینستاگرام صحبت کردیم، وقتش رسیده که بدانیم چگونه یک اکانت معمولی اینستاگرام را به اکانت بیزینسی تبدیل کنیم. اکر می خواهید ببینید که فواید بیزینس اکانت برای کسب و کارها چیست مقاله مزایا و امکانات اکانت بیزینسی اینستاگرام را مطالعه کنید.
انواع اکانت در اینستاگرام
به طور کلی سه نوع اکانت در اینستاگرام می توان ایجاد کرد که ما به صورت تیتر وار به آن ها در زیر اشاره می کنیم:
- اکانت شخصی (Personal Account)
- اکانت تجاری (Business Account)
- اینفلوئنسر (Creator Account)
مراحل تبدیل اکانت معمولی به اکانت بیزینسی اینستاگرام
برای تبدیل اکانت معمولی به اکانت بیزینسی اینستاگرام، طبق مراحل زیر پیش بروید:
وارد اپلیکیشن اینستاگرام شوید و بالای صفحه، روی سه خط سمت راست کلیک کنید. با این کار، یک منو برای شما باز می شود. در این قسمت، روی گزینهٔ Settings کلیک کنید و بعد وارد بخش Account شوید.
با اسکرول به پایین صفحه، گزینه آبی رنگ Switch to professional account را مشاهده می کنید. وقتی روی این گزینه کلیک کنید، وارد مسیر تبدیل اکانت شخصی به تجاری می شوید. برای شروع، روی گزینهٔ Continue کلیک کنید تا جلو بروید.
این اپلیکیشن دسته های مختلفی را برای صفحه های بیزینسی در نظر گرفته است. از بین گزینههای هنرمند، گروه موسیقی، تولید کننده محتوای دیجیتال، کارآفرین، آموزش، سلامت و زیبایی، بلاگ شخصی، رستوران، گیمر، عکاس، تولید کننده محتوای ویدئویی، فروشگاه اینترنتی، خدمات و محصول، یک گزینه را انتخاب کنید.
اگر میخواهید نوع صفحهٔ تجاری شما در بالای پروفایل نشان داده شود، گزینهٔ Display On Profile را انتخاب کنید.
در مرحله بعد، باید به این سؤال پاسخ دهید که آیا صاحب کسب و کاری هستید یا صرفا محتوا تولید میکنید؟ بهتر است برندها، فروشگاه های اینترنتی و سازمان های بزرگ گزینه Business را انتخاب کنند. اگر هنرمند، تولید کننده محتوا و اینفلوئنسر هستید، گزینهٔ دوم یعنی Creator را انتخاب کنید.
این دو گزینه، اختلاف چندانی با یکدیگر ندارند؛ ولی برای ارتباط بهتر با مخاطب ها و دسترسی به امکانات، بهتر است گزینه مناسب خودتان را انتخاب کنید. در پروفایل Creator، می توانید به طور روزانه، به رشد مخاطب ها دسترسی داشته باشید در حالی که اکانت بیزینسی فقط اطلاعات هفتگی را به شما میدهد.
یکی از اختلاف های اصلی صفحه Creator و Business، امکان قفل کردن صفحه است. صفحه های تجاری نمی توانند اکانت هایشان را قفل کنند؛ ولی این امکان برای صفحه های Creator وجود دارد. اگر گزینه Creator را انتخاب کنید، می توانید صفحه اینستاگرام را از حالت Public به Private تغییر دهید.
صفحه های Creator، بخش Professional Dashboard هم دارند. در این قسمت، ابزار ها و منابع های متنوعی در اختیار شما است. اطلاعات اینسایت و ابزار های تبلیغاتی هم در این بخش وجود دارند. در قسمت Your Tools، میتوانید به سؤال های متداول پاسخ دهید و در Account Insights، اطلاعات مربوط به تعامل و تعداد فالوور ها قابل مشاهده هستند.
بعد از انتخاب نوع صفحه، نوبت وارد کردن اطلاعات تماس شما است. در این قسمت، ایمیل، شماره تلفن و آدرس فروشگاه اینترنتی را وارد میکنید. با فعالکردن گزینه Display Contact Info، این اطلاعات به مخاطب ها نمایش داده می شوند و کاربرها راحت تر با شما ارتباط برقرار میکنند.
سه مرحله تنظیمات اکانت بیزینسی را در تصویر زیر مشاهده میکنید:
نتیجه گیری:
تبدیل کردن اکانت های معمولی به یک اکانت بیزینسی برای پیج هایی که به عنوان کسب و کارهای آنلاین هستند و می خواهند در اینستاگرام کسب درآمد داشته باشند بسیار مفید می باشند. علاوه بر امکانات و نوع نگرشی که خود اینستاگرام نسبت به پیج های معمولی خواهد داشت متفاوت است و از طرفی این پلتفرم امکاناتی در اختیار صاحب اکانت خواهد گذاشت که با بهره بردن از اطلاعات آن می تواند نسبت به تولید محتواهای آینده نگرش بیشتری پیدا کرد. اطلاعاتی مثل تعداد بازدید ها از پست و استوری که در واقع میزان علاقه مندی کاربران به موارد خاص را نشان خواهد داد. شما هم برای اینکه بخواهید در این بازار بک کسب و کار خوب راه اندازی کنید تا در درجه اول بهتر دیده شوید و قادر باشید محصول خود را بیشتر و باکیفیت تر عرضه کنید باید اکانت پیج اینستاگرام خود را به یک اکانت تجاری یا همان بیزینسی تبدیل کنید تا بتوانید تسلط بیشتری روی مخاطب خود داشته باشید و از این رو محتوای بدرد بخورتری داشته باشید. از این رو با بهره بردن از این خاصیت می توانید به دنبال راه هایی باشید که رشد پیج خود را بالا ببرید. برای دیدن مطالب بیشتر به وبلاگ روپیک مراجعه کنید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.